Форум Чернелиці

Теми для публікацій та розмов


Наша школа
22 вересня 2008 (народився в даному селі)

Охорона здоров'я
20 вересня 2008 (народився в даному селі)

Клубне життя, відпочинок На даний час державного будинк...
20 вересня 2008 (народився в даному селі )

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Ip: 77.123.1.132 Тема: Наша школа

Школа в Чернелиці  одна з найбільших в районі, на скільки учнів розрахована точно не знаю, але думаю десь на 700-800 чоловік. Однак навчається тут близько 300-350 учнів. Та й це з школярами, які приходять з сусудніх сіл: Хмелева, Вільхівці, Копачинці, Кунисівці, Дубки, Далешево та рідко з Колінок. В школі є професійний вчтительский склад, це : Милимука О.І., Блошко Н.П., Фільварок, Власійчук, Артиш Д.П., директор школи Білецька Г.З. всі інші також професіонали своєї справи, просто довго перелічувати. Вчительский склад школи, я думаю, налічує понад 40 вчителів.  

Сама архітектура школи (якщо диваитись з висоти пташиного польоту) нагадую букву \' Ч\'. В ній високі просторі класи, актовий зал, (який на даний час викроистовується для масових заходів у селі), спотрзал та майстерня для трудового навчання, що розсташована на нульовому поверсі школи (підвал).

З вікон класів третього поверху, в яскравий, післядощовий час, коли повітря розріджене, можна побачити гори(Карпати). А якщо гарно придивитисьт, то й сніг, який лежить на них до середини, а то й до кінця травня. 

З класу хімії чи фізики спостерігається картина лісів, які ростуть за селом, в сторону так званого кута \'Залісся\'. Особливо красивий пейзаш восени, коли листя жовто-золотисте виблискує на яскраваму сонці.    

В школі є свій сад, футбольне поле, а раніше було невелике господарство,може й тепер є просто я не знаю. 

 

22 вересня 2008


1


  Закрити  
  Закрити